logga_vit-1.png

Om Spiti

Spiti startade i Birkastan 1994 med en inriktning på grekiskt tillverkade produkter som tex olivtvålar, ikoner o flokatimattor. 
Ordet spiti är just grekiska och betyder ”hem, hus”. Inspirationen då var det grekiska ljuset, färgerna och de gamla stenhusen. 

Under åren har sortimentet utvecklats och breddats med bl.a. marockanska mosaikbord, möbler, lampor och andra stämningsfulla detaljer för hemmet. Vi handplockar produkter från våra leverantörer – allt för att skapa den speciella känslan och mixen som Spiti står för. 

Butiken utvecklas ständigt och anpassas efter säsong, och vad som känns rätt i tiden, men ambitionen är densamma – att inspirera dig till ett färgstarkt och harmoniskt hem utifrån din egen personlighet.

Under perioden 8-22 mars har vi tyvärr inte möjlighet att skicka några produkter på grund av inköpsresa.

Men det går fortfarande bra att att beställa här i webshopen, under hela denna period (8-22 mars), och välja hämta upp i butiken på Odeng 94 som har öppet som vanligt. Om du ändå önskar få det skickat, så skickas det under v13. Vi kommer även att ha begränsade möjligheter att svara i tel under denna period, så mejla gärna istället.
Tack för förståelsen!

Alla varor som visas i webbshopen finns på lager för omgående leverans,(om det inte specifikt står i produktbeskrivningen att det är en beställningsvara med tex 3-4 veckors leverans tid). Vi skickar ditt paket samma vardag om du lägger din beställning senast kl 12, annars nästkommande vardag.
OBS! Tyvärr har vi inte möjlighet att skicka skrymmande produkter, möbler mm med Dhl. Om du vill få det budat, så mejla oss på info@spiti.se så återkommer vi med pris. Det går fortfarande bra att köpa din produkt i webbhoppen, men du får då hämta ut den i butiken på Odeng 94.


Fraktfritt från 1500 Sek