logga_vit-1.png

Vi har fått in en sändning med mosaikbord i helt nya färger o mönster. du kan se dem alla här i webbshoppen, men för allra bästa upplevelse av material, färger och det fantastiska hantverket, så är du varmt välkommen till butiken på Odeng 94

Välkommen till Spiti

logga4.png

Här väntar en värld av inspiration, med allt från vackra möbler som handgjorda marockanska mosaikbord till stämningsfulla detaljer som lampor, doftljus, kuddar, keramik mm.
Vi har ett stort urval av det som skapar en mysig helhetsupplevelse för ditt hem. Roligt att ha dig här – hoppas att du hittar något som passar för just dig!

Om du vill ha hjälp med något, och inte vill gå in i butiken utan tex hämta dina varor utanför så ring på tel 0708 335826, så hjälper vi dig. Och du vet väl att om du handlar i webbshopen så väljer du i kassan om du vill hämta i butiken (eller utanför), alternativt få det skickat.

Välkommen!

Alla varor som visas i webbshopen finns på lager för omgående leverans,(om det inte specifikt står i produktbeskrivningen att det är en beställningsvara med tex 3-4 veckors leverans tid). Vi skickar ditt paket samma vardag om du lägger din beställning senast kl 12, annars nästkommande vardag.
OBS! Tyvärr har vi inte möjlighet att skicka skrymmande produkter, möbler mm med Dhl. Om du vill få det budat, så mejla oss på info@spiti.se så återkommer vi med pris. Det går fortfarande bra att köpa din produkt i webbhoppen, men du får då hämta ut den i butiken på Odeng 94.


Fraktfritt från 900 Sek